Renovering i foreninger

​En boligforening kræver løbende vedligeholdelse, og det kan være nødvendigt med en renovering eller udskiftning af bygningens dele. I den forbindelse kan det være en stor hjælp at have en professionel byggerådgiver med på sidelinjen, som kan bistå dig med rådgivning og sparring under hele projektet. Det kan vi hos AL Byggerådgivning ApS tilbyde.​

​Vi har specialiseret os i at rådgive både andelsforeninger såvel som ejerforeninger i forbindelse med renoveringsprojekter. Det kan for eksempel være i forbindelse med:

  • ​Renovering og udskiftning af tag
  • ​Renovering og udskiftning af vinduer
  • ​Renovering af facaden
  • Gennemgang, renovering og udskiftning af altaner

Vores kompetencer bliver i særlig høj grad brugt i forbindelse med altaner. Er du ansvarlig for vedligeholdelsen af foreningen, og har du nogle ældre altaner, du gerne vil have fagligt vurderet, så kan vi foretage en gennemgang og et sikkerhedstjek af betonaltaner for at vurdere, om de kan tåle at blive renoveret, eller om de i virkeligheden i stedet for skal udskiftes.

Få kompetent rådgivning under renoveringsprojektet

Vi tilbyder bygherrerådgivning i forbindelse med ethvert renoveringsprojekt i boligforeningen, hvor vi blandt andet kan være behjælpelige med at:

​Sikre at den gældende lovgivning overholdes

​Planlægge renoveringsprojektet

​Udarbejde udbudsmateriale

​Styre projektet

​Sikre at budgettet og den økonomiske ramme overholdes

Foretage fagtilsyn

Vi fører kontrol af det arbejde, der bliver udført, og vi sikrer, at entrepriseaftalen bliver overholdt. Vi foretager også økonomistyring og sikrer, at budgettet bliver overholdt, og at der ikke bliver overfaktureret.

Helt overordnet set fører vi kontrol og kvalitetssikring under udførelsen af renoveringen, hvor vi sikrer, at det der er aftalt fra start også er det, der bliver udført. Vi afholder byggemøder med entreprenørens projektleder og eventuelt bygherre. Opstår der uforudsete udfordringer, har vi kontakten med byggeledelsen. Under projektet er vi med andre ord bygherres mand, hvilket kan spare bygherre for mange tidskrævende opgaver under renoveringsprojektet.

Kontakt os for en indledende dialog

Du er velkommen til at kontakte os enten på telefon 47 47 32 32 eller e-mail kontakt@al-byggeraadgivning.dk for en indledende dialog, hvis du for eksempel har spørgsmål, eller hvis du har brug for vores assistance.

Kontakt din byggerådgiver i dag

Vi glæder os til at høre mere om dit kommende projekt. Udfyld formularen, og du kan forvente svar indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Al Byggerådgivning ApS

Ved Lindevangen 10, 2000 Frederiksberg

Telefon: 47 47 32 32

kontakt@al-byggeraadgivning.dk

Ærlighed er grundstenen i vores arbejde

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse i dit projekt.

Samarbejdet er altid i fokus

Vi tager kunden med gennem hele processen, fra start til slut.

Vi leverer altid et ordentligt stykke arbejde

Vi gør ikke noget halvt - Vi står altid inde for alle projekter vi løser.

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 – 16.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.