Andelsvurdering

Andelsvurdering i forbindelse med salg af andelslejlighed

​Har du en andelslejlighed, som du kunne tænke dig at sælge, eller som du af andre årsager ønsker at få vurderet værdien af? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos AL Byggerådgivning ApS er vi specialister inden for bygherrerådgivning og sparring for boligforeninger, herunder både andelsforeninger såvel som ejerforeninger.​

Få en korrekt værdisætning og undgå eventuelle krav ved salg

Når en andelslejlighed skal sælges, skal der foretages en andelsvurdering, før salget finder sted, og denne vurdering kan vi foretage. En andelsvurdering bliver som udgangspunkt foretaget med henblik på at vurdere værdien af de forbedringer, der er blevet påført lejligheden, men derudover har vurderingen også til formål at informere potentielle købere om eventuelle fejl og mangler i lejligheden. På den måde har du som sælger mulighed for at undgå efterfølgende mangelkrav i forbindelse med salget.

Derfor vil vi med vores andelsvurdering påpege fejl og mangler ved lejligheden, ligesom vi også vil gennemgå de forbedringer, der er foretaget i lejligheden med henblik på at sikre en korrekt vurdering.​

​Fast tilknytning til ejendomme

Vi tilbyder at foretage andelsvurderinger på ejendomme, hvor vi er fast tilknyttet. Dette har den store fordel, at vi dermed har et indgående kendskab til ejendommen og boligforeningen, hvilket sikrer tillid og en dybere forståelse.

Kontakt os og få en pris på en andelsvurdering

Står du og skal sælge din andelslejlighed, og skal du i den forbindelse have foretaget en andelsvurdering, er du altid velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud, så du på forhånd ved, hvor meget vurderingen kommer til at koste dig. Vær dog opmærksom på, at kontakten bliver formidlet gennem foreningens administrator eller bestyrelse.

Vi kan enten kontaktes på telefon (+45) 47 47 32 32 eller via vores e-mail kontakt@al-byggeraadgivning.dk, hvis det foretrækkes. I så fald sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse eller et uforpligtende tilbud inden for ganske kort tid.