Om os

Om AL Byggerådgivning

AL Byggerådgivning ApS er et byggerådgivningsfirma, der har specialiseret sig i at tilbyde bygherrerådgivning og faglig sparring til både andelsforeninger og ejerforeninger i København i forbindelse med renoveringsprojekter.

Vi har et særligt stort fokus på rådgivning i forbindelse med opsætning af altaner, men vi bistår også gerne i forbindelse med mange andre opgaver.​​

Vores virksomhed er forholdsvist nystartet, men vi har mange års erfaring inden for branchen, hvilket betyder, at vi både har erfaringen og kompetencerne til at tilbyde kompetent rådgivning og sparring.

Vi er bygherres mand, og vi kan dermed spare dig for store mængder tid og komplicerede opgaver, hvis du står over for et større renoveringsarbejde på din ejendom. Vi tilbyder blandt andet byggerådgivning, gennemgang af tilbud og tilsyn af renoveringsprojekter, hvor vi for eksempel kan:

  • varetage planlæggelse af projektet
  • ​sikre at lovgivningen bliver overholdt
  • ​planlægge og styre renoveringsprojektet
  • ​udarbejde relevant udbudsmateriale
  • sikre at den økonomiske ramme og at budgettet bliver overholdt
  • ​kontrollere at arbejdet bliver udført i henhold til projektmaterialet

Fordelene ved at vælge vores byggerådgivningsfirma

Vi har mange års erfaring som både byggerådgiver og projektleder, hvilket har givet solide kompetencer inden for planlægning og styring af et byggeri. Her spiller økonomistyring, kommunikation og en god bygningsforståelse en væsentlig rolle for, at vi kan sikre, at vores kunder får de bedst mulige resultater.

Vi lægger stor vægt på at have en tillidsfuld relation til vores kunder, og derfor er ærlighed også grundstenen i vores arbejde. Samtidig sætter vi en stor ære i altid at levere et ordentligt stykke arbejde, hvilket ligeledes er med til at sikre, at du får en god oplevelse i forbindelse med dit bygge- eller renoveringsprojekt, og at vi sammen har et tillidsfuldt samarbejde, der sikrer din tilfredshed.

Kontakt os og hør mere om vores kompetencer

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer og arbejdsområder, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på vores rådgivning og hjælp, så hører vi meget gerne fra dig. Vi kan enten kontaktes på telefon 47 47 32 32 eller via vores e-mail kontakt@al-byggeraadgivning.dk.