Tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan

Tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan for foreninger

Det er nødvendigt hele tiden at sørge for, at en boligforening er velholdt for beboernes sikkerhed, og det kan i den forbindelse være en rigtig god ide at have en vedligeholdelsesplan for, hvilke vedligeholdelsesopgaver der skal løses, og hvornår de skal finde sted.

Hos AL Byggerådgivning ApS har vi specialiseret os i at hjælpe boligforeninger i forbindelse med vedligeholdelse og renoveringsprojekter. I den forbindelse tilbyder vi blandt andet udarbejdelse af tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan for både andelsforeninger og ejerforeninger.

Vi foretager en grundig gennemgang af ejendommen

Vi foretager en gennemgang af ejendommens bygningsdele. Under denne gennemgang registrerer vi ejendommens tilstand eventuelt i samspil med en tilknyttet vicevært eller beboer, der gennemgår de forbedringer, der er blevet udført gennem tiden. Dette gøres ud fra en visuel gennemgang af ejendommen kombineret med ejendommens forbedrings- og vedligeholdelseshistorik.

På baggrund af dette udarbejder vi en tilstandsrapport over ejendommen, og denne bruger vi til at udarbejde en vedligeholdelsesplan, som foreningen kan bruge som arbejdsværktøj i forbindelse med forestående renoveringsprojekter. I vedligeholdelsesplanen får du lagt et realistisk og prioriteret budget for ejendommens fremtidige drift og vedligeholdesesopgaver de næste 10 år.

Fordelene ved at vælge os

Når du vælger at lade os stå for gennemgangen af din boligforening, er du altid garanteret:

  • Et ordentligt stykke arbejde
  • ​Professionel og ærlig rådgivning
  • ​Et godt samarbejde med fokus på din tilfredshed

Kontakt os for en tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan

Sidder du i boligforeningens bestyrelse, og ønsker du at få foretaget en gennemgang af ejendommen med henblik på at få udarbejdet en tilstandsrapport og en vedligeholdelsesplan, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os for at indhente et uforpligtende tilbud. Vi kan derudover hjælpe med byggerådgivning i forbindelse med altanopsætning.

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, så kan du med fordel ringe til os på telefon (+45) 47 47 32 32 for en indledende dialog.

Alternativt har du dog også mulighed for at skrive til vores e-mail kontakt@al-byggeraadgivning.dk, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os så hurtigt som muligt.